Калин Врачански: Наградата е отговорност, благодаря ви!

"Това е много яко, благодаря ви", каза на сцената на театъра Калин Врачански

С лаконична благодарност и неизменната усмивка на уста актьорът Калин Врачански прие снощи наградата на димитровградската театрална публика "Любимец 13". Това се случи минути след като свърши постановката на хасковския театър "Смях в залата", част от която бе Врачански. Той се поклони на публиката за наградата и добави, че оценката на зрителите е най-важна за един актьор.

Статуетката, символ на любовта на димитровгадската публика му връчи кметът на общината Иво Димов. Усмивката никога да не слиза от лицето му, пожела градоначалникът и добави, че актьорът винаги е добре дошъл в Димитровград.

Наградата "Любимец 13" е изработена от местния дърворезбар Георги Георгиев, Врачански получи и парична равностойност на 1 000 лв., както и останалите носители.

Новият "Любимец" 13" бе поздравен и от председателят на ОбС Стефан Димитров, който му подари "уникална Енциклопедия на българския театър" с пожелание за достойна творческа кариера.

От Клуба на дейците на културата в Димитровград изненадаха Врачански с картина с гълъби. Тя бе връчена от председателят на КДК Инко Бургелов и Живко Русев от ръководството на клуба. Шефът на Общинския театър Тодор Боянов подари картина с лика на Апостол Карамитев на Врачански.

Златен пропуск с две места, който осигурява присъствие в театъра за всички постановки в продължение на година бе даден още снощи. Калин Врачански изтегли печелившия билет, който бе на димитровградчанката Боряна.

Близо два часа продължи постановката "Смях в залата", която изпълни до краен предел салона на димитровградския театър. Режисьор на пиесата бе миналогодишният носител на "Любимец 13" Асен Блатечки. Любимецът на димитровградската публика раздава автографи и се снима половин час след края на представлението.

Т.Вълчева

Кметът Иво Димов връчи наградата на Калин Врачански
Публиката изпълни до краен предел залата на театъра
Да не слиза усмивката на Врачански от лицето, пожела кметът
Енциклопедия връчи на Любимец 13 шефът на ОбС Стефан Димитров

Подръкът от КДК бе картина с гълъби

Част от актьорския състав на "Смях в залата"
От театъра в Димитровград зарадваха Врачански с портрет на Апостол Карамитев
Калин Врачански изтегли името на димитровградманката Боряна, която получи Златен пропуск за театъра за 1 година
Момент от постановката
Врачански с тортата с неговия лик, която получава всеки Любимец 13
Калин Врачански се снима с почитателки и дава автографи половин час след края на постановката
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини