ЕНП готви стратегия за развитието на Димитровград

От ЕНП-Димитровград са категорични, че продължават да работят за развитието на града и общината

Цялостен пакет от мерки за развитието на димитровградска община готвят от тукашната структура на ЕНП. Това обяви на среща с медиите днес лидерът на партията в Димитровград Петър Томов.

Той подчерта, че грижата за хората от общината и най-вече за младото поколение е една от целите, следвата последователно от активистите на ЕНП. В тази връзка от Единната народна партия организират кандидат-студенска борса в Димитровград този петък, 30 март.

Тя ще е базирана в зала "Гросето" от 11:00 до 15:00 часа. В изложението ще участват 10 ВУЗ-а, сред тях ПУ"Пайсии Хилендарски", Техническия университет в Пловдив и София, Тракийският университет и др.

Високообразованите млади хора са бъдещето в този глобален свят, категоричен бе Петър Томов. Той допълни, че това е пътя, който трябва да изберат младите в Димитровград.

Тукашната структура на ЕНП смята да се включи в пролетното почистване на Димитровград, което тече в момента. На 3 април активисти ще почистват района около блок №11 на ул."П.Евтимий" в Димитровград.

Ще бъде боядисана и освежена и детската площадка с пързалки и катерушки. От партията призовават гражданите да сторят същото и да почистят около жилищните си блокове и градинките.

Т.Вълчева

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини