Невероятен концерт на Звездица препълни зала Младост

Нелина се появи с народна носия в първата част на концерта

Препълнена зала, много позитивни емоции и български народни песни и танци - така накратко може да се опише спектакълът  на танцов ансамбъл "Звездица", певицата Нелина и гостуващи състави от различни градове в Хасковска област.

Двучасовият концерт се отличи с отличната си организация, богатото жанрово разнообразие и нестихващите аплодисменти на публиката.

Сред гостите бяха кметът Иво Димов, председателят на ОбС Стефан Димитров, съветници, родители на участниците, както и любители на българското народно творчество.

Гости на "Звездица" бяха колегите им от ансамблите "Китна Тракия" и "Златна Тракия" от Хасково, "Хорищенци" и "Хорищенче" от Харманли, групата "Сакарци" от Любимец и "Свила" от Свиленград.

От сцената, украсена с огромна пафта, Нелина поздрави димитровградчани и гостите на спектакъла "Ах, този фолклор". Тя с  радост отбеляза, че сред публиката има много ученици и деца и похвали родителите им, че са ги довели тук. Гласовитата изпълнителка разказа, че в момента е в студиото на "Пайнер", където записва третия си албум с народни песни от македонския край.

Публиката препълни зала Младост

Нелина

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини