Преподавателката Илза Минчева чества двоен юбилей

Много приятели, колеги и почитатели на работата на дългогодишната преподавателка по пиано в Димитровград Илза Минчева се събраха на концерт в нейна част в Камерната зала на КДК снощи. Тя празнува, освен личен юбилей и 30 години преподавателска дейност. Минчева е част от екипа на СОУ"Васил Левски", където дълги години открива и развива музикалните таланти на децата.

Годишнините бяха и повод да се събере на едно място за третата си изява пред публика, новосформираната Арт формация "Дъга". Всеки един от нейните членове поздрави с изпълнение Илза, която също е част от формацията. А в нея влизат още Николина Стаматова-цигулка, Георги Желев-клавишни, Димитър Митев-кларинет и саксофон, Тихомир Борисов-вокал.

Част от арт екипа са и Ванина Колева-вокал, Димитър Георгиев-китара, Цветелина Янева-пиано, Веселин Митев-кларинет, Деница Христанова- гъдулка, Иван Тодоров-кавал, Стоян Христанов- гайда и тъпан, Яна Николова-литературно оформление и инж.Недко Перчемлиев- аудио-визуално оформление.

Гост на творческата вечер бе певицата Надя Казакова, известна с изявите си в "Шоуто на Слави". Поздравителен адрес изпрати кметът Иво Димов, кошница с цветя връчи от името на Общината секретарят Венета Стоименова.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини