Кой празнува Гергьовден в Димитровград?

Един от популярните именници днес е отец Георги Тодев

Няколко популярни именници има в Димитровград на днешния 6 май-Герьовден, показа бърза проверка на Dimitrovgrad.bgvesti.net.

Първи и може би най-известен е протойерей Георги Тодев от храм "Св.Димитър". Отец Георги преди дни стана и архиерейски наместник на Хасковска и Кърджалийска област и смени отец Антоний на този пост.

Пак преди малко повече от седмица отчето бе обявен и за почетен гражданин на Димитровград на сесия на ОбС. Свещеникът посрещна именния си ден днес на работното си място, заради многото кръщенки, планувани на 6 май. Вечерта ще прекара празника с близки и приятели.

Не по-малко известен сред младите димитровградчани е Георги Георгиев, представител на известна модна агенция за Димитровград.

Жоро вече празнува с близките си, а в най-скоро време се готви усилено за конкурса Мис Димитровград, сподели пред репортер на Dimitrovgrad.bgvesti.net той. Събитието е насрочено за 19 май в дискотеката на "Планета Пайнер". Участие вече са заявили 10 претендентки за титлата.

Георги Георгиев готви усилено подготовката на Мис Димитровград

Именник е и шефът на отдел "Приходи" в Димитровград Георги Стайков. Дългогодишният данъчен е  начело на тукашната служба от малко повече от месец, но вече отчита ръст в заложените приходи от събрани местни данъци и такси.

Шефът на отдел "Приходи" в Димитровград

Наблюдателни читатели на нашия сайт ни напомниха, че празник днес има известният сред младите изпълнител Жоро Рапа, който в една своя песен си партнира с друга популярна именничка -фолк фурията Гергана, която е родом от Димитровград.

Жоро Рапа в една от последните си изяви, благотворителен концерт в Димитровград в помощ на Наско

Днес празнуват още Габриела, Ганка, Гинка, Галя, Генади, Галина, Глория, Гено, Генка и др. На именниците честито, нека св.Георги ги пази и закриля!

Фолк фурията с димитровградски корен Гергана

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини