БСП-Димитровград с подписка за бъдещето на атомната ни енергетика

Депутатът Емилия Масларова първа положи подписа си за референдум за бъдещето на атомната енергетика в България

Подписка за организиране на референдум за бъдещето на българската атомна енергетика стартира днес тукашната структура на БСП. Първа своя параф в нея положи депутатът от Хасковски избирателен район Емилия Масларова.

Днес тя бе в Димитровград за среща с медиите, на която огласи законодателните инициативи на червените народни представители в парламента.

Според Масларова, България е една от страните с най-бързо нарастваща безработица сред младите хора. Тя бе категорична, че с помощта на Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси" спешно могат да се осигурят 25 000 000 лв.,, като така бъде осигурена заетост на най-засегната група от липсата на препитание.

"Над 30% от българските домакинства са на ръба на оцеляването, бедността е сериозен проблем у нас и това сочат данните на годишния доклад  за национална сигурност в Република България", заяви депутатът от "Коалиция за България". Тя бе убедена, че информация от този доклад до този момент никъде не е изнесена официално.

"Държавата трябва да си изплати задълженията към фирмите и работодателите, а не да им праща проверки", препоръча в Димитровград народният представител. И направи няколко забележки към програмата на правителството за развитие до 2020 година.

30% от българските домакинства са на ръба на оцеляването, каза Емилия Масларова в Димитровград

Поне 50 лв. трябва да бъдат детските надбавки у нас, заяви още Масларова. Тя се обяви и в защита на ползващите потребителска такса при личния лекар, която се променя със скока на минималната работна заплата, както и за активна политика на пазара на труда у нас.

Подпис с искане за рефернум за бъдещето на енергетиката ни положи и лидерът на тукашното БСП Димитър Петров

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини