Наградиха най-добрите в състезанието "Любословие"

Сред наградените бе и талантът от "Галаксико" Ивайло Сапунджиев

Най-добре представилите се ученици в националното състезание по български език „Любословие ” бяха наградени днес в ОУ"П.Славейков" .Състезанието се организира от сдружението на учителите филолози .

Да проверят своите умения за разбиране , използване и осмисляне на информация от текст, както и за създаване на писмен текст с конкретна задача и да съпоставят възможностите си с тези на своите връстници от цялата страна от ОУ”Пенчо Славейков” участваха 87 ученици.

От тях 58 деца от 2 до 4 клас и 29 деца от 5 до 7 клас. Работите се провериха от национална комисия и се изнесе Национално класиране.

От ОУ „Пенчо Славейков” максимален брой точки събраха седем ученици и днес те бяха удостоени със Златна грамота. На двама ученици допуснали само една грешка бе връчена Сребърна грамота, а бронзови грамоти получиха 13 ученици .

Наградите - грамоти , книги и тениски с емблемата на „Любословие” бяха връчени от старши експертът в Регионалния инспекторат в Хасково Нели Дялкова. Директорът на училището  Снежана Ангелова поздрави номинираните ученици и всички участници за достойното представяне в състезанието.

 

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини