Кадрова сеч на 19 жепейци, стягат втора вълна -преглед на печата в Димитровград

Излезе от печат новият брой на вестник "Димитровградски пазар". За съкращенията в БДЖ пише от първата си страница седмичникът. "Кадрова сеч на 19 жепейци, стягат втора вълна" е заглавето на материала. От него става ясно, че поименни известия за съкращение са получили служители на "Товарни превози" към БДЖ. Новината за кадровата сеч е разбунила духовете в тукашната структура на БДЖ, твърди изданието.

"Вадят 132 имота на тезгяха за продан, стартира продажбата на тръжни книжа", пише още "Димитровградски пазар". Става дума за земеделски земи и селскостопански територии в димитровградско. Те ще бъдат обявени на търг в края на месеца.

Дадоха на прокурор близо 2 години от управлението на Димитровград - темата е от стр.7 на вестника. От дописката се разбира, че прокурорът на Република България Борис Велчев ще нищи евентуално извършено престъпление при управлението на града в периода януари 2010 г- септември 2011 г., когато кмет бе Стефан Димитров.

Увеличение на майчинството поискаха 100 димитровградчанки - темата е от стр 8 на вестника. Тя разказва за протеста на димитровградски майки в края на изминалата седмица. Жените са недоволни от получаваното обезщетение за отглеждане на дете до 2 години и от размера на детските добавки.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини