Изпратиха завършващите Богоровци, ще им върви по вода

Стилни рокли в бяло показаха гимназистките в деня на изпращането

Випуск 2012 на Езикова гимназия "Д-р Иван Богоров" изпратиха тържествено днес учители и ученици от димитровградското училище. Заради дъжда тържеството спешно бе преместено във фоайето на втория етаж, което едва подба огромното множество.

Празникът започна с поздрав от директора Красимир Кръстев, който  пожела на богоровци попътен вятър и да не забравят родното училище.

Бяха раздадени и две богоровски награди на заслужили абитуриенти - Ваня Димитрова и Добромира Георгиева. Тази година ръководството присъди и отличие на богоровски випуск, с което се окичи 12 а клас. Символът е сова, която вижда, чува и действа.

Сова връчи на най-успялата паралелка за тази година - 12 а клас директорът Красимир Кръстев

Не бе пропуснат и традиционния ритуал по предаване на книгата на випуска, където абитуриентите оставят своите послания към идните класове. С игри и танци единайстокласниците успяха да я "откраднат" от завършващите ученици. Много емоционални слова от учители, ученици и родители белязаха празника тази сутрин. Родители и близки снимаха събитието за спомен.

Награденият 12 а клас
Книгата на випуска бе предадена на единайстокласниците
Ваня Димитрова получи богоровска награда
"Не си мислете, че ще ви е лесно от тук нататък", обърна се към завършващите преподавателят Бистра Жекова и им пожела успех на матурите
Зрелостниците наградиха преподавателите
Другата отличена Богоровка - Добромира Георгиева

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини