Доброволци отварят групи за терапия, музика и цирково изкуство

Агне, Каат и Янис вече ще водят собствени групи в Младежкия център

Собствени групи ще сформират вече тримата доброволци от Европейската доброволческа служба, които са в Димитровград по разработван от Младежкия център проект, информираха от там.

Каат, Анге и Янис пристигнаха през есента на миналата година тук и до момента се занимаваха с работа с малчуганите в детските градини, както и грижа за хората с увреждания в Дневните центрове за възрастни и деца.

От този петък, 18 май Агне ще открие група за психологическа помощ и споделяне, която ще е отворена за всички от 15:00 часа.

С музика ще ангажира младите и по-възрастни димитровградчани немецът Янис, който формира музикална група. Началото ще бъде поставено на 18 май от 16:30 часа.

На жонгльорство и циркови умения ще учи желаещите Каат, нейната група ще набира последователи за пръв път в петък от 16:00 часа. От Детския и Младежки център приканват желаещите да се включат в новите инициативи. Тримата представители на Европейската доброволческа служба ще продължат заниманията си в детските градини и Дневните центрове.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини