Наградиха най-добрите в Лингвистично кенгуру

Най-добре представилите се ученици в училищния кръг на състезанието ”Лингвистично Кенгуру” бяха наградени днес в ОУ "Пенчо Славейков" .Тържеството  започна с изслушване на химна на Европа.  Специален гост  бе госпожа Румяна Делчева, старши експерт по чуждоезиково обучение в Регионален инспекторат по образованието  град Хасково.

В ОУ”Пенчо Славейков” доброто представяне на това състезание е традиция.  Вече трета година имаме представител на национален кръг. Тази година това е Ренате Майер от 6в клас, която е единствената класирала се от Димитровград за национален кръг  и то с максимален резултат от 200 точки.

 Наградите бяха връчени от представителя на РИО Хасково Румяна Делчева, а специален поздрав към победителите, техните учители и родители отправи директорът на училището Снежана Ангелова.

Поздрав на английски език към победителите  отправиха  ученици от втори клас , а ученици от пети  клас  представиха  стихотворение на немски език за силата и важността на приятелството.Накрая  градуса на настроението  бе повдигнат с  немска песен  в изпълнение на ученици от 4 класл        

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини