Димитровградски училища с хепанинг в подкрепа на парк Марица

Хепънинг, но на закрито проведоха снощи пет димитровградски училища. Той бе посветен на една благородна цел и бе част от проекта  „Парковете – белите дробове на нашия град”.

Заради лошото време мероприятието бе изместено в зала "Гросето", но и тя се оказа тясна да побере желаещите да слушат музикалните изпълнения на учениците от Професионална гимназия по химични и хранителни технологии „Проф. д-р Асен Златаров”, СОУ „Любен Каравелов”, СОУ „Васил Левски”, Езикова гимназия „Д-р Иван Богоров” и ПМГ „Иван Вазов”.

Проектът се осъществява съвместно с Фондация „Пайдея” и община Димитровград. Крайната цел е облагородяване на парк „Марица”, като всички училища бяха създадени клубове за устойчиво развитие, припомниха организаторите. Те се върнаха назад във времето, за да разкажат какво е свършил всеки един от клубовете в училищата и какви задачи е изпълнил.

Изненада бяха подготвили от Химическата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров”. Учениците от козметично студио „Красив свят” правиха маникюр на всеки желаещ в залата.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Ученички от химическата гимназия се погрижиха за добрия маникюр на желаещите
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини