Младежи се обясниха в любов с татуси

Адрияна Миленова и Георги Христозов от Хасково избраха смел и нестандартен начин да си кажат „Ти си любовта на моя живот“. Влюбените младежи татуираха лицата на половинката си върху лявото бедро и така сложиха в малкия си джоб онези, които доказват сърдечните си чувства с тривиални сърчица или изписване на малки имена. Нетипичната предложение било на 22-годишинят Георги, който е студент по право в София. „ В първия момент не бях навита, но бързо размислих. Не се виждаме често и това наклони везните.“, сподели 18-годишната Адрияна. Тя е ученичка във Финасово-стопанската гимназия. Преди да се татуират, те прегледали десетки свои снимки, за да изберат най-подходящите за целта. Черно-белите татуси отнели около 7 часа в столично студио. Удоволствието им струвало 400 лева.

Това не е първата рисунка, която ученичката прави върху тялото си. Рамото й краси гейша, зад ухото й се крие нейният зодиакален знак-риби, има и няколко звезди. Георги е по-скромен-той е избрал един дракон за гърба си.

И двамата са категорични, че това няма да са последните татуси. Започнеш ли веднъж, няма спиране.“, признаха с усмивка влюбените.

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини