Идеалният дом е тук- здрав, топлоизолиран и устойчив на земетресения!

Предимствата на сглобяемите къщи, построени от компанията "Изи Хоум" бяха показани на специална презентация в димитровградския хотел "Славяни". Тя събра на едно място, хора от бизнеса, представители на по-малки фирми, общественици и политици.

Че идеалният дом е вече тук, увери шефът на компанията Милен Войводов. Той подчерта, че еднофамилните къщи на "Изи Хоум" се отличават с необичайна здравина и топлоизолация, устойчиви са на земетресения и са построени изключително качествено.

"Създадохме сглобяемите къщи "Изи Хоум" с идеята за перфектния дом, който да отговаря на предизвикателствата на модерния свят", подчерта Войводов.

Сградите на "Изи Хоум" се правят със стоманена-модулна конструкция, която е революция в жилищното строителство. Тъкмо тя гарантира тази здравина, трайност и безопасност на дома.

Характерното за тези конструкции е, че се правят в заводски условия, което гарантира висока прецизност на изработката и дълъг срок на експлоатация.

Шефът на Изи Хоум Милен Войводов представи предимствата на сглобяемите къщи в Димитровград

Друго, което отличава къщите на "Изи Хоум" от традиционното строителство е, че не се прави компромис с нормите на топлоизолация и топлопроводимост. Външните стени на сградите и къщите на "Изи Хоум" са с минимална дебелина 250 мм., изцяло запълнени с камено-минерална вата и направени по система, която не допуска термомостове. 

Стомамената -модулна конструкция придава необичайна здравина на къщите "Изи Хоум"

Еднофамилните къщи на "Изи Хоум" отразяват личните виждания на своя собственик -функционалналност, красота, интериор и екстериор. Затова водещ мотив при строителството на къщите "Изи Хоум" е универсалност. Работи се и с най-добрите строителни материали, увериха от компанията. Сроковете на изработка са мечта за всеки бъдещ собственик. Максимум до 2 месеца еднофамилното жилище може да бъде готово, увери Войводов.

 

Повече подробности за уникалните сгради и къщи на "Изи Хоум" ще намерите на адрес в Димитровград: Бул."Раковски" №16 /сградата на бившия Дет маг/, ет.2 , офис №6, лице за контакти Елена Желязкова - 0889 26 59 39.

Качеството и начина на строителство на еднофамилните къщи "Изи Хоум" можете да разгледате и тук.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини