Хюндай блъсна пешеходка на заден ход

85-годишна пешеходка е с фрактура след ПТП, информираха от полицията. Катастрофата е станала вчера в 09.30 часа на улица „Груди Кирков” в Димитровград с лек автомобил Хюндай Акцент, шофиран от 61-годишен мъж. При извършване маневра на заден ход шофьорът блъска намиращата се зад автомобила на тротоара пешеходка, която е с фрактура на лява надбедрена кост.Настанена е МБАЛ "Св.Екатерина " Димитровград, без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Отнето предимство е причинило катастрофа в село Добрич, допълниха още от областната дирекция на МВР-Хасково. Инцидентът е станал вчера в 15,30 часа на Т-образното кръстовище между ул."Димитровградска" и ул."Съединение” . 30-годишен водач на товарен автомобил Мерцедес не е спрял и е отнел предимството на движещ се по път с предимство лек автомобил Дайхатсу, управляван от 77-годишен мъж от село Клокотница. В резултат двата автомобила се удрят. От сблъсъка са пострадали водача на Дайхатсу-то и возещата се в колата 76-годишна жена, които са с гръдни травми и травми на врата. Настанени са в хасковската болница без опасност за живота.

За още една катастрофа съобщиха от полицията. Несъобразена скорост е причинила ПТП в тополовградското село Княжево. Вчера в 17,40 часа по път с.Княжево – Тополовград, 51-годишен водач от Димитровград на лек автомобил Лексус, шофирайки с несъобразена с релефа на пътя скорост, навлизайки на ляв завой губи контрол над колата, излиза в ляво от пътя и се блъска в канавка. От удара е пострадала возещата се в автомобила 51-годишна жена от Димитровград, която е откарана в МБАЛ-Ямбол с болки в областта на таза, без опасност за живота.

Образувани са досъдебни производства.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини