Цистерна на хлебозавода на каваци в гръцко, шофьорът невредим

Цистерна на хасковският хлебозавод се преобърнала зрелищно в крайпътно дере на гръцка територия. Инцидентът е станал преди няколко дни малко след пресичане на държавната ни граница, на няколко километра след Орменион. Автомобилът днес бе извозен обратно в Хасково от пътна помощ. Тирът изглеждаше здраво намачкан, особено бе пострадала шофьорската кабина. 

Шофьорът обаче бил абсолютно невредим. „Пияните и лудите господ ги пази“ невярващо коментира колега шофьор спрял да позяпа на обръщалото на тролеите, където бе паркирана цистерна. Не бе ясно към коя категория причислява шофьорът на пострадалия тир. 

Тежкотоварният автомобил е транспортирал 25 тона брашно за гръцко, потвърдиха от хасковският хлебозавод. От там не пожелаха да уточнят за къде е пътувала пратката. Според тяхната версия за инцидента, тирът спукал гума и това довело до преобръщането в дерето. Колата заседявала там от няколко дни поради липса на подходяща техника за измъкването и, преди хасковската фирма „Чаги“ да се заеме с връщането. 

Г.Христов

Спукана гума довела до преобръщането
Цистерната бе върната днес в Хасково

Шофьорът е невредим
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини