Трезва украинка се заби в такси

Оксана още преговаряше кой откъде е минал

36-годишната хасковлийка от украински произход Оксана, помля предницата на хасковско такси на кръстовището до Пени маркет, след като не даде мигач и отне предимство при завой на ляво. Дамата е правоспособен шофьор и не бе употребила алкохол, показа тестът със специализирания уред дрегер. Обяснението и бе, че карала на зелено, била зад камион и затова не видяла срещуположно движещото се такси. 

Таксито шофирано от Гаримир Такворян се спускало по улица „Единство“ откъм АГО и продължавало към автогарата. Карало бързаща за автобус баба. Гаримир тръгнал да се разминава с "Пасат"-а на кръстовището, когато последния рязко завил наляво по „Васил Левски“. Сблъсъкът бил неизбежен. Таксиметровият автомобил пострада значително повече от агресора. Фолксвагенът имаше само леко смачкана броня. 

Оксана карала 16-годишната си дъщеря вкъщи. Детето учело ветеринарна медицина в Стара Загора и се прибирало след дълго отсъствие. И майката и дъщерята бяха видимо шокирани от инцидента, но имаха и повод за оптимизъм. Колата им има пълно Каско и ремонтът няма да им струва нищо. 

Таксито също бе трезво. Шофьорът бе повече загрижен за разписанието на бабата и бързо организира колегиално такси да достави навреме пътничката си на хасковската автогара

Г.Христов

Потърпевшото такси стана атракция за пешеходците
до извършване на сериозен ремонт, колата не става за друго
Фолксвагенът не бе пострадал сериозно
Гаримир/вдясно/ и Оксана бяха трезви
16-годишната дъщеря на шофьорката обикаляше шокирано около катастрофиралата кола
Добрата новина е, че немската кола е застрахована
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини