Започват снимки на филм в Димитровград

В Димитровград започнаха снимките на филма "Нежни куршуми". Сюжетът ще се върти около убийството на боса на група професионални ликвидатори. Това са четири млади жени, които търсят виновника за неговата смърт. Понякога вършим лоши неща, само защото обичаме твърде много - е посланието на продукцията.

Екипът на "Нежни куршуми" е съставен изцяло от димитровградчани, чиято мисия е да сътворят нещо качествено на любителска основа. Проектът се заснема по едноимения разказ на Николай Николов, който е и сценарист на лентата. Амбициозното начинание се осъществява с подкрепата на НЧ "Васил Левски 2003", Димитровград. За режисьор е привлечен младият Димитър Колев, известен с работата си по няколко успешни мултимедийни продукции.

Във филма ще видим Ася Иванова, Бояна Стоилова, Ирен Трайчева, Елеонора Сталева и Вера Драгиева, познати като "Звездните момичета". Ще им партнират още Дарина Стоянова, Габриела Вълкова, Надежда Вучева, Диян Дончев и колоритния народен поет Петко Каневски. Специално участие ще вземат трикратният шампион по бодибилдинг в САЩ - Добри Делев, и популярните изпълнители Магдалена Санчес и Жоро Рапа. 

Проектът стартира с нулев бюджет, но вече е предизвикал интереса на фирми от различни сфери. 

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини