Мистерия! Мъж, изгорял в колата си, може би се е подпалил сам

Пълна мистерия обгръща катастрофата станала на бул. "Никола Петков" в София. 61-годишен мъж загина, след като изгоря в колата си в София. Все още няма яснота за причините за инцидента, станал малко след 8 часа. Шофьорът се е движил в района на подлеза за Горна баня на бул. „Никола Петков”, когато е блъснал колата си "Форд Ка" в бетонна ограда на къща на улица „Княжевска", близо до склад за строителни материали, съобщиха от МВР, цитирани от БНТ и "Фокус". По първоначална информация е възникнал пожар в автомобила преди удара. Шофьорът е изгорял на място. В колата не са пътували други хора. Все още не се знае точната причина колата да избухне и да бъде обхваната от пламъци - от МВР съобщиха, че обстоятелствата се изясняват. Първоначалното предположение, че става въпрос за катастрофа, след която колата се запалила, към момента не е актуална, съобщи БНР, като се позова на неофициални източници. Мястото е посетено от екип на "Пътна полиция", който категорично е заявил, че не става въпрос за пътен инцидент.
Eдна от версиите е за техническа неизправност. Сред останалите са умишлен палеж. Няма данни колата да е била с газова бутилка, което да е причинило взрива в купето.
Дарик предаде, че се проверява и възможността мъжът да се е самозапалил, тъй като била открита запалителна течност.Минути преди 12 ч. овъгленото тяло на шофьора беше извадено от автомобила. Продължават огледите на място. На улица "Княжевска" има екипи на полицията, на СДВР и на пожарната.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини