Димитровградчанин вярва, че можем да се излекуваме с енергия от природата

Георги Георгиев твърдо вярва в това, с което се занимава, че то може да бъде полезно за хората

Курсове по лечение с прана първо ниво ще бъдат организирани в Димитровград на 24 и 25 ноември.

Тук ще пристигне лекторът от Пловдив Веселина Тодорова, която ще покаже на желаещите да се запознаят с това, как да си помогнат сами и да се опитат да преборят болестите.

В основата на инициативата стои димитровградчанинът Георги Георгиев, който от известно време се занимава с този вид нетрадиционно лечение.

Пред екипът ни Жоро разказа, че няма нищо трудно и сложно да се лекуваш с помощта на енергията от природата, каквато е прана енергията.

Според него, има определена техника, която човек може да овладее и затова освен желание, е нужна вяра. Така с енергията, която се използва осъзнато, може да се лекува.

За това, разбира се трябва време и търпение, но димитровградчанинът е убеден, че така хората могат да преодолеят много телесни и духовни болести. И бъдещето ще го покаже.

За увлечението си, Жоро разказва, че се е появило не случайно.

"Мислех по определен начин години наред, който пораждаше у мен напрежение, а така не разбирах света и това, което ме заобикаля", допълва той.

Знае, че част от хората поглеждат с насмешка на това, което го вълнува и което прави. Но пък не се притеснява ни най-малко.

"Всеки има право на мнение, но много от приятелите ми вече се убеждават в думите ми", загатва още Георги.

На курсовете, които ще бъдат организирани в Димитровград, ще се раздава и литература, която дава повече информация за лечението с прана

За тези, които се интересуват, малко по-късно ще бъде обявено и мястото на което ще се проведат курсовете по лечение с прана.

Последователите на учението казват, че праната е жизнената енергия, за която се смята, че прониква всичко живо. Тя е основна енергийна съставка на живите организми на Земята. Праната може да се възприема директно от въздуха, от силно енергетични места като водопади, гори, високи планини, а също и от храната.

Повече жизнена енергия, има сутрин, затова посрещанато на изгрева се смята за един от начините за приемане на повече прана.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини