В Химията измайсториха днес най-дългата прегръдка

В химията направиха най-дългата прегръдка днес в Деня на християнското семество

С необичайна инициатива отбелязаха в ПГХХТ “Проф. д-р Асен Златаров” 21 ноември -  Деня на християнското семейство и младежта и Световния ден на поздрава.

По инициатива на участниците в клубовете “Отразявам живота в училище” и “Компютрите и ние” по проект УСПЕХ всички се събраха в двора на гимназията , за да се поздравят с най-дългата прегръдка, с формата на знака безкрайност.

“Идеята дойде от учениците, но и ние, учителите, се включихме. От няколко години основният ни стремеж е всичко, което се прави в училище, да е стъпка към създаването на  училищна общност  – сподели Маргарита Никова, пиар на гимназията и ръководител на единия от клубовете инициатори.

В личното си пространство допускаме само хора, които считаме за близки, които не усещаме като заплаха. Готовността на нашите ученици да се включат в инициативата говори, че сме постигнали значителен успех в тази посока – те се чувстват в училище като едно семейство, поясни Никова.

Освен участие в “най-дългата прегръдка”, учениците в гимназията ще имат възможност да се включат в конкурс за най-атрактивен поздрав – чрез текст или чрез снимка, които ще направят през деня.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини