Циганка ограби банка по време на тест драйв

Жител на град в Калифорния, който продавал своя запазен "Chrysler", не подозираше, че репликата „Сега трябва да отида до банката за парите“ на езика на купувача не означава, че ще тегли пари от банкомат, пише Profit.bg, позовавайки се на русия сайт Автовести. Събитията, които се развиват в град Мантека, Калифорния, първоначално напомняли стотиците хиляди истории за невзрачни сделки за покупко-продажба на употребявани автомобили.83-годишен пенсионер публикува обява за продажбата на "Chrysler Fifth Avenue", пуснат на пазара през осемдесетте години, а 51-годишна жена не е против да го купи. Окончателното решение за покупката тя взела по време на кратък тест драйв, по време на който помолила продавача да кара до банката, за да вземе парите.След известно време, купувачката излязла от банката и без да бърза особено (дори спрели по пътя в аптеката), отишла да сключат сделката.

Продавачът станал подозрителен, чак когато четвърт час по-късно, видял няколко патрулни коли да му блокират пътя.Оказало се, че жената ограбила банката, при това взела точно толкова, колкото ѝ трябвали за придобиването на крайслера - 2200 долара.

Сега грабителката е заплашена от затвор. Въпреки това свидетели казват, че тя не била особено разстроена. Тя е циганка и може "по очите да прочетете какво се случва в душите им", заяви полицай.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини