Паранормално явление погубва човечеството

Да изгориш от само себе си.Най-жестокото паранормално явление, което може би е съществувало някога, е човешкото изгаряне от нищото. Да, истина е. Има случаи, при това няколко, в които хора се запалват от само себе си.

Една такава жена е Мери Рийзър от Флорида (САЩ). Тя намира смъртта си през 1953 година, но начинът, по който това се случва, остава истинска загадка до ден днешен. Жената живеела сама, тъй като била вдовица. Възрастната дама си легнала да спи, но сутринта съседката и подушила странна миризма. Отишла до вратата на съседната къща, а бравата била нажежена. Веднага извикала полиция, но вече било късно. От Рийзър имало останало само човешки останки. Тя просто била пламнала като факла, но причината въобще не е установена.

Това далеч не е единственият такъв случай. Подобно човешко изгаряне може да има и на вече мъртъв човек. Това се разбира през 1973 година, когато трупът на жената Сам Сатлоу започва да гори по време на собственото и погребение. Тялото се намира вече в ковчега и малко преди да бъде заровено, пламва без причина.

Специалистите много години се опитват да обяснят този феномен с човешко изгарене, което те наричат спонтанно. Има и оцелели от подобни инциденти. На Джак Ейнджъл например му изгаря дясната ръка, но само дотам. Все още не е установено какво поражда подобни химически реакции в организма на човек. Някои учени твърдят, че всеки носи в себе си някакъв огън, който може да избухне. Това е много трудно, но не и невъзможно. Никой обаче не може да посочи къде точно е този огън и от какво се поражда. Факт е, че човешкото изгаряне е един от най-страшните паранормални явления за човечеството

Източник: chudesa.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини