Хамстера задържан след масово сбиване в София

Шестима мъже са задържани след масов бой в София, като по информация на БНР един от тях е Антон Петров – Хамстера, съобщава БГНЕС.

Сигнал за възникналия спор, прераснал в бой, е подаден на телефон 112 снощи около 23.30 часа, уточниха от пресцентъра на МВР. На място пристигналите полицейски и медицински екипи установили едни пострадал, на който е оказана помощ и освободен за домашно лечение. Последвало отвеждането на шестимата мъже в Пето РУП за изясняване на обстоятелствата, довели до сбиването.

Антон Петров – Хамстера е единият от задържаните при сбиването. Източници от разследването са уточнили, че Петров вероятно ще бъде освободен, тъй като няма доказано участие в сбиването. Сред останалите задържани има хора с регистрации за рекет, грабежи и хулиганства. Работа по случая продължава.

Около Хамстера се зашумя миналата година покрай сделката за продажба на пенсионен фонд „Доверие”. Тогава се оказа, че той е свързан с престъпна група, наета, за да счупи краката и да открадне автомобилите на двама мъже, свързани със сделката.  


 

Източник: БГНЕС

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини