19-годишна призна, че е убила 22 души

Aмериканка, обвинена в убийство на мъж, когото срещнала в мрежата, твърди, че е убила още 22 души, съобщи Ройтерс.

19-годишната Миранда Барбър заявява, че извършените престъпления са част от сатанински култ и че ги е направила в различни части на страната. Все още полицията не може да потвърди дали това наистина е така, водят се разследвания.

През декември момичето и съпругът й - 22-годишният Илайт Барбър бяха заловени, като впоследствие признаха в съд в град Сънбъри, Пенсилвания, че на 11 ноември м.г. са убили 42-годишния Трой Ла Ферара, с когото Миранда се запознала чрез сайта "Крейглист".

Миранда и жертвата се разбрали да се видят на паркинга на мол близо до град Харисбърг, а мъжът й се криел под одеало на задната седалка на колата. Когато Ла Ферара се качил във возилото, по заповед на Миранда Илайт го удушил. Същевременно Миранда го намушкала с нож 20 пъти.

"Нещата излязоха от контрол. Предполагаше се, че само трябва да го удушим, а не да го намушкваме", разказва Миранда в съда. Двойката признала, че просто е искала да убие някого заедно. Миранда също така разказала през следователите, че след извършените 22 убийства, решила да спре и вече да бъде честна.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини