Жена управлява Община Димитровград днес

Деветокласничката Валя Лозева седна на кметския стол в деня на ученическото самоуплавление днес

За поредна година Община Димитровград подкрепи Деня на ученическото самоуправление. Ключови позиции в администрацията днес заеха представители на Общинския ученически парламент.

Деветокласничката от ЕГ "Д-р Иван Богоров" Валя Лозева седна на стола на градоначалника Иво Димов. Първата работа, която тя свърши е да преведе заплатите на работещите в бюджетната сфера в Общината.

В натоварената програма на днешния кмет днес имаше още поднасяне на венци и цветя пред паметника на маршал Толбухин, посещение на тържествен концерт в театъра, както и обиколка из обектите в града, където вървят ремонтни дейности.

Пълен работен ден в Общината днес имат и Красимир Грудев от Химическата гимназия "Проф.д-р Асен Златаров" , който бе председател на Общинския съвет и смени на поста Стефан Димитров.

В ролята на началник на отдел "Хуманирни дейности" днес е Делян Балев, който придружава в работата Антоанета Шаркова. В деня на самоуправлението като експерти в различни отдели се включиха още Преслав Янков, Нанси Кюлевчиева, Атанас Петров, Красимира Иванова и Дарина Попова.

Кметът Иво Димов приветства младите хора с добре дошли в Общината в деня на самоуправлението и деня на Европа. "Радвам се, че ще работим днес заедно с вас, надявам се да ви бъде интересно как решаваме проблемите в движение". каза Димов. Добави, че ще се вслуша в младите хора, ако след края на работния ден имат препоръки за подобряване работата в администрацията.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Превод на заплатите на работещите в бюджетната сфера направи първо кметът Валя Лозева
Кметът за ден Валя Лозева и кметът Иво Димов поднасят венец на паметника на Толбухин
Младите хора, които заместват днес Иво Димов и Стефан Димитров на концерт в театъра по повод юбилея на ОУ Алеко Константинов
Представители на ОБщинския ученически парламент бяха разпределени на различни позиции в администрацията
Кметът поздрави младите хора

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини