Училищна черна магия за продължително попръцкване (видео)

Звънецът бие. Учениците се стичат към едно старо, старо училище (някои пеша, някои на колела, за сведение на нашите елитни гимназии и кметове). На училище отиват и четири лузърки, но докато влезат в час, срещат най-готиното момче на училището. Нали знаете, във всяко училище винаги има един такъв тип, дето всички момичета умират да срещнат погледа му. Дотук всичко е много познато, обаче после започват магическите събития. Една книга изскача сама от рафта в библиотеката и нацелва право в главата едната лузърка. Мацките се захващат да усвояват новите магически знания. И за какво мислите ги ползват? Да придобият знания, да вземат изпит? Не. Омагьосват наистина един преподавател, но не е свързано с оценките. Добре дошли в "Черната магия" на Little Mix. Едноименната песен на четирите британки може да се похвали с най-смешния видеоклип. Той също може да бъде класиран сред малкото в индустрията, които са приложили визуални ефекти толкова уместно, артистично и на високо ниво. Вицът включва също черна училищна магия за продължително и миризливо попръцкване, с която новоизпечените фешън вещици омагьосват гаджето на най-готиното момче в училището. Това е още по-забавно, имайки предвид, че Little Mix май ще пускат парфюм Gold Magic...

Не по-малко весела е врявата, която се вдигна около посланието на видеото. Според Little Mix песента им е за увереността, която момичетата трябва да имат, за откриването на собствените сили. Сериозна работа. Обаче в социалните мрежи се повдигна въпроса дали "Black Magic" не е антифеминистки. Изглежда за доста хора доброто самочувствие на момичетата в училище не бива да свързано с фешън визия. А междувременно Little Mix се появиха се появиха с главозамайващи червени тоалети на наградите на Glamour в Лондон.

Да кажем, че и фешънки, и феминистки, могат да се надъхват със самочувствие колкото си искат, докато не губят здравословния минимум от чувство за хумор. Видеоклипът наистина е голямо изключение в музикалната индустрия, която рядко има чувство за мярка, чувство за хумор и отлични визуални ефекти на едно място. Иначе парчето е ритмично, в стила на попмузиката от 80-те, според представянето му. Видеото пък е вдъхновено от култовия тийнейджърски сериал от 90-те The Craft.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ra
    rambo
    1 0
    15:18, 5 юни 2015
    Вие сериозни ли сте.
Последни новини