СМЪРТ В ГРИМЬОРНАТА НА ЛИЛИ ИВАНОВА

Лили Иванова е изпаднала в шок след драматичен инцидент, свързан с нейно участие. По време на последния концерт на естрадната примадона в елитен столичен пиано бар станала ужасяваща случка, която още не й дава покой.

Докато звездата изпълнявала програмата си в пиано бара, внезапно синът на собственика, който бил сред публиката, станал ядосан и напуснал масата си. На следващата сутрин момчето, което било на около 30 години, било намерено от персонала на заведението... обе- сено! Късно вечерта, след като всички напуснали пиано бара, той се върнал и се самоубил.

Младият мъж решил да посегне на живота си точно в помещението, което се дава на Лили Иванова, за да се гримира и настрои психически преди участието си в пиано бара. Малката импровизирана гримьорна на Лили се ползва само от нея и е обзаведена с луксозни мебели. Именно там синът на собствениците се обесил, без да остави предсмъртно писмо.

Когато на сутринта персоналът и родителите на младежа го намерели мъртъв, никой не можел да намери логично обяснение защо той е избрал да се обеси точно в гримьорната на Лили. Близките му още недоумяват причината, а междувременно вървят всякакви слухове.

Лили научила за случилото се още същия ден. Певицата била силно разстроена от инцидента и няколко дни буквално не можела да спи. Тя изпратила цветя на погребението. Суеверната звезда обаче била доста изплашена и за себе си и намирала това за лоша поличба. Наскоро тя отново била поканена в същия пиано бар, но отказала гостуването си.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини