СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 3 - 9 МАРТ

ОВЕН
Инициативност и пестеливост – това са качествата, които са ви необходими, за да управлявате ситуацията. Във вторник е желателно не да търсите пролуки, а да действате по законнен път. През тази седмица ще сте господар на себе си и на емоциите си, но това няма да бъде много лесно. Всякакви интелектуални начинания започнати в първата половина на седмицата ще ви донесат успех. В сряда и неделя има вероятност да бъдете в плен на собствените си илюзии. В началото на седмицата близките ви ще очакват от вас да вземете важно решение – не ги разочаровайте.


ТЕЛЕЦ
В началото на седмицата ще ви се наложи да се трудите усилено, за да достигнете желаните резултати. Вслушайте се в интуицията си и намерете ключа към сърцето на началника си и ще получите възможност да се издигнете в службата. Добре е да отложите дълго пътуване и командировка в края на седмицата, защото очакванията ви няма да се оправдаят. Избягвайте интриги. В почивните дни могат да ви споходят гениални идеи, в осъществяването на които ще ви помогнат близки и приятели.


БЛИЗНАЦИ
Работата ще заеме основната част от времето ви. В понеделник направете разчет на целите си и ги следвайте. Този ден може да се окаже интересен и наситен със събития. Важно е правилно да разпределите силите и енергията си. Средата на седмицата е прекрасен момент да създадете основа за бъдещото си предвижване в кариерата. Вторник и сряда са подходящи дни за срещи с приятели. В края на седмицата може да се захванете с обновяване на обстановката вкъщи.


РАК
Пълни сте с нови идеи и вдъхновено строите планове за бъдещето. Не забравяйте да ги обсодите с близките си - те ще ви помогнат да избегнете грешки. В понеделник не е желателно да предприемате сериозни дела. Вторник е щедър на заблуди и илюзии. Сряда и четвъртък могат да се окажат най-спокойнете дни от седмицата. В събота е желателно да посветите времето си на решаване на лични проблеми. В неделя не се сърдете за дреболии, бъдете мъдри и търпеливи.


ЛЪВ
За да бъде седмицата ви плодотворна и спокойна – постарайте се да избягвате разговори и спорове с колеги, дори ако става въпрос за вашата професионална компетентност. Очаквайте появата на незначителни трудности, които ще са свързани с работата. Действайте самостоятелно и само в краен случай търсете чужда помощ. Не се плашете, ако настъпят промени в живота ви. Всичко ще бъде за добро.


ДЕВА
През тази седмица е желателно да не пребързвате, придържайте се към определните правила и усмирете вътрешните си противоречиви пориви. В началото на седмицата са възможни проблеми с началството. В работата ви може да се появи конкуренция. Бъдете акуратни и предпазливи, иначе позициите ви могат да се разклатят. Почивните дни ще ви докарат приятни вълнения.


ВЕЗНИ
Изглеждате великолепно и сте във върхова форма. Затова имате реални надежди, че късметът няма да ви подмине. В понеделник и четвъртък са възможни конструктивни и моногообещаващи делови срещи. Във вторник повишената ви работоспособност ще ви позволи да се справите с натрупаната работа. В петък е по-добре да не планирате делови срещи и пътуване. В почивните дни си дръжте устата затворена и не споделяйте плановете си – конкуренцията не спи. Семейството ви ще бъде благодарно ако му отделите малко от ценното си време.



СКОРПИОН
През тази седмица ще успеете да преодолеете страховете и да решите проблем, който ви терзае отдавна. В сряда не са притеснявайте да бъдете открити и да приемете чуждата гледна точка – ще стане лесно да се обшува с вас и околните ще престанат да избягват кампанията ви. В петък се захванете за важен проек без много умуване. В събота следвайте начертаната си програма, защото иначе ще изгубите много време в безцелно лутане.


СТРЕЛЕЦ
През цялата седмица ще бъдете много заети, затова е добре да се съсредоточите върху най-важните си задачи. В понеделник е по-добре да не контактувате с шефове, защото ще ви се пииска да ги критикувате, а те от своя страна ще започнат да се интересуват как си вършите работата. Във вторник бъдете по-обаятелни и дружелюбни от обичайното и всички много ще ви помогнат. В четвъртък ще успеете да реализирате всичките си планове без да положите много усилия. В петък може да се сбъдне меячтата ви.


КОЗИРОГ
Смелост и решителност ще ви позволят да реализирате плановете и да разширите възможностите си. Благоприятна ситуация ще ви помогне с лекота да се придвижите в кариерата. След като нещата ви се получават толкова лесно, внимавайте да не ви обхване звездомания. Постарайте се да не отказвате помощ на тези, които имат нужда от нея.


ВОДОЛЕЙ
Животът е, за да му се радваме, уловете мига и му се насладете до край. На пътя ви могат да се появят трудности, но това не бива да ви плаши. Вие можете едновременно да проявявате вежливост и настойчевост, а именно това е ключът към успеха. През тази седмица ще имате възможност да се преборите с вредните навици и то не само вие да се справите с тях, а и да помогнете на други хора да го направят. В неделя ви очакват много положителни емоции и впечатления.


РИБИ
Пез седмицата ще реализирате плановете си. Леко ще установите контакт с необходимите хора. Ще бъдете обаятелни и с вас лесно ще се общува. Но ако не ви се общува с определен човек, никаква сила не е способна да повлияе на решението ви.
Заради събитията от предстоящата седмица ще ви се ноложи да мобилизирате силите си. Ще станете явен лидер в деловите си партньорства.
Ще съумеете правилно да оцените постъпките и намеренията на тези, от които зависи професионалната ви реализация. Ще имате голяма нужда да общувате.



Източник: bgvesti.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини