Кой не си мие зъбите? Класация на най-гадните усмивки

Грижата за зъбите може да е нещо доста досадно, отнема време, пък и да си немарлив, може да се покриеш криво-ляво. Но не за дълго!

И така се роди класацията на blender.com за най-лошите зъби сред музикантите.


7. Мадона

Въпреки зашеметяващата си кариера, явно Мадона не намира достатъчно време за да си направи зашеметяващи зъби. Нещо което сигурно не би й коствало много.


6. Jewel

Да бъдеш британец (или балканец) е достатъчно извинение за лоша усмивка. Jewel обаче успя да се измъкне, като изгради прилична поп кариера. Съвсем възможно е скоро да оправи този крив зъб.






Най-безсрамно, колегите подредиха в топ десет най-лошите усмивки, макар че рядко ги виждате, точно в тази светлина. Все пак истината лъсва рано или късно - ето и десетте, които трябва да се видят с личния си зъболекар.

Blender дори казват: тези хора трябва да бъдат цензурирани, за това че имат такива отвратителни усти... е чак пък толкова!


10. Киит Ричърдс - Rolling Stones

Легендарният китарист - типично в стил карибски пирати. Да но този път без грим и без изкуствено разваляне на усмивката. Но едва ли е лесно да имаш красиви зъби след като си изшмъркал повечето прахообразни вещества с които си се сблъскал през живота си - дори и праха на покойният ти баща. Тук дори не отчитаме изпития алкохол.


9. Том Йорк - Radiohead

Ето и една добре пазена тайна: Албумът на Radiohead - "The Bends" (буквално преведено - "извивките") е кръстен на усмивката на Том.


8. Paul Wall

Въпреки сходствата със злодей от Батман или Джеймс Бонд, това е просто рапър. Не можем да не забележим, че престижната осма позиция поразително напомня някои български изпълнители.


5. Mick Jones

От тук нещата наистина загрубяват. Това е усмивката на Мик Джоунс - бивш китарист на The Clash. Явно не е разбрал, че да имитираш Остин Пауърс вече не е на мода. Сега актуален е Борат.


4. Trick Daddy

Като номер осем, само че с една идея по-напред.





3. Младият David Bowie

В младините си е живял в Англия (виж номер 6). Сега е в Щатите и има перлена усмивка. Също така на времето е предпочитал момченца, докато днес е женен за супер модел. Това може да се нарече пълна промяна.


2. Amy Winehouse

Сигурно певицата има много извинения за този липсващ зъб. Може би поредният бой със съпруга й, или пък си го е извадила сама, защото вече може да се инжектира единствено във венците.





1. Shane McGowan

Определено ако нямаше зъби, щеше да изглежда по добре. Ирландският пънкар си е докарал до този вид благодарение на алкохола. Ама то само като разбереш, че е ирландец, не ти трябва да знаеш повече.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини