"Мюзик айдъл" и „Пей с Мен" се карат за Бербатов

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов скара екипите на „Пей с мен" и „Мюзик айдъл". Звездата на „Тотнъм" обещал да се яви в предаванията, изострил противоречията между екипите, а накрая вързал тенекия и на двете музикални шоута.
Наскоро Бербо си беше в България за два дни, за да получи наградата си за най-добър посланик на България, връчена му от министъра на външните работи Ивайло Калфин. Междувременно обещал на певиците от двете предавания да им даде автографи, но в последния момент си променил мнението. Въпреки че екип от 8 души на Мюзик айдъл" го чакал лично два часа. Футболистът решил, че ще пропусне срещата. Момичетата, сред които била и най-върлата му фенка - изгонената Пламена, не можели да повярват, че Бербо им е вързал тенекия. Особено огорчена била гласовитата Пламена, която преди няколко седмици засипа в ефир благоевградчанина с комплименти. „Май е вярно това, което говорят за него - че е супер темерут и лигльо. Толкова ли не можа да отдели пет минути", мърморела изгонената айдълка.
Бербо забъркал същата каша и с „Пей с мен". Той лично обещал на Слави да се появи в ефира на шоуто и да помогне за качването на рейтинга. В последния момент обаче играчът не се появил, а мобилният му телефон бил изключен.

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини