Путин: Харесвам всички рускини

Руският президент Владимир Путин опроверга появилата се информация за връзка с 24-годишната гимнастичка Алина Кабаева.
Преди дни в медиите се появиха публикации за романса на президента с Кабаева, като се посочваше, че той дори възнамерява да сключи брак с нея.

По време на пресконференция с италианския премиер Силвио Берлускони Путин най-безцеремонно разсея слуховете, че вече тайно се е развел със съпругата си Людмила, заради значително по-младата от него Алина, пише в днешния си брой New York Times.

Информацията беше разпространена от „Московский кореспондент", като до вчера Кремъл отказваше коментар. „New York Times" допълва че руското издание е било спряно поради „финансови причини".
В отговор на зададен въпрос по време на пресконференцията относно предполагаемата му връзка, руският президент е отговорил - В това, което се твърди няма и дума истина.

В подобни статии са споменавани и имената на други млади, успешни и красиви жени в Русия. Не мисля, че ще е изненада, ако кажа, че харесвам всички тях, защото всички те са рускини, е продължил Путин.
По думите му рускините са най-красивите и успешни жени в света, като могат да се конкурират само с италианките.

Обществото има право да знае как живеят публичните личности. Но дори и там има граница - личният живот, с който никой няма право да злоупотребява, е казал още руският президент.

Никога не съм харесвал хора, които с нахалните си носове и еротичните си фантазии нахлуват в личните работи на хората, завършва коментарът на Путин.



Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини