Продават се малолетни девственици

На 30 мили западно от Тадж Махал по пътя към розовия град Джайпур, туристите наблюдават нещо, което рядко се споменава в пътеводителите, пише „Сънди телеграф" в статия за „пазара на малолетни момичета".

Местните момичета от племето бедиа продават своята невинност за пари.

В околностите на Бхаратпур живеят 59 семейства от тази каста, за която проституцията не толкова е най-древната професия, колкото древна традиция.

Момичетата от тази каста не са научени да чакат сватбата. Те чакат първия мъж, който ще се съгласи да ги лиши от девствеността им, заплащайки за това.

Такъв преход към „живота на възрастните" е приет сред жените от бедиа. Традиционната начална цена за девственица на този пазар е 100 рупии (около 2,5 американски долара).

Но грижовните родители едва ли ще продадат момичето си за такава смешна сума. Те организират нещо като търг и момичето отива при най-щедрия купувач.

Добра цена е около 20 000 рупии (над 500 долара). За особено красиво момиче обаче родителите получават и до 40 000 рупии (над 1 000 долара).

След сключването на сделката мъжът взима момичето. Той може да му се наслаждава няколко часа или няколко седмици – зависи от платената сума.

След като мъжът се „насити" и освободи момичето, започва празник, който много прилича на селска сватба.

Гостите се веселят, лее се вино, пече се месо, а доволният купувач на прощаване раздава подаръци на роднини на момичето и на самата нея накрая.

След като изгуби девствеността си, бедийката не може да се омъжи и отсега нататък тя ще носи пари в семейството, занимавайки се с проституция.

Средната бедийка „работи" примерно, докато навърши 40 години.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини