Новата на Роналдо е медицинска сестра

Новата приятелка на звездата на Манчестър Юнайтед Кристияно Роналдо всъщност била медицинска сестра с амбиции да стане модел, а не действаща манекенка, гръмна "Сън".

Нереида Галярдо, която Роналдо показа на публиката преди няколко дни, не впечатли особено претенциозните на тема "приятелки на футболисти" британци и таблоидът "Сън" реши да разплете загадката, ангажирала общественото внимание. Нереида, което означавало водна нимфа, хвърлила око на Роналдо през януари в нощен клуб в Испания.

24-годишната смугла хубавица работела като медицинска сестра на половин работен ден и мечтаела да пробие в модния бизнес. Като всеки начинаещ модел и тя била изкушена да направи голи фотосесии, до които "Сън" се добира и публикува.

Роналдо е така запленен от нея, че редовно й осигурява самолетни билети от Майорка до Манчестър, където се настанявала в имението му в Олдърли Едж. Един от испанските познати на Нереида - Лоренцо, разказва пред "Сън", че тя била истинско парти цунами, а интимните части на тялото й били нашарени с татуировки и пиърсинг.

Въпреки строгото си католическо възпитание, Нереида в свободното си от грижи за болните време, буквално затваряла нощните клубове в Майорка и много обичала да я возят на задната седалка на бързи мотори. Самата Нереида имала скромен Форд Ка и живеела с майка си Ана и втория си баща Франсиско в едно от предградията на Майорка. Роналдо, който е определян за най-добрия играч в света в момента, бил така влюбен в испанката, че я запознал с майка си, а тя него - с нейните родители. Двете семейства и младите дори излизали заедно на пицария.

"Бяхме много изненадани да видим Роналдо на живо. Той изглеждаше щастлив, тя също", споделя още Лоренцо, според когото Нереида била издържала най-строгия тест за жените около португалеца - сестрата на Роналдо Катя я харесвала. "Сън" разкрива, че единственият по-сериозен моден ангажимент на Нереида бил за реклама на зехтин, а името й било открито единствено в списъците на една парагвайска модна агенция.

Миналата година Нереида пък била избрана за Мис на едно колоездачно състезание в Майорка. Сега тя се опитвала да си повиши квалификацията на медицинска сестра, като посещавала курсове по диетология.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини