Замесиха Роналдо в секс скандал с травестити

Нападателят на Милан Роналдо бе замесен в секс скандал в Бразилия, след като стана ясно, че е прекарал нощта в неделя срещу понеделеник в хотелска стая в Рио де Жанейро с трима травестити. Звездата на "росонерите" е разпитан от полицията вчера, съобщават местните власти.
Роналдо обвинява един от травеститите, че се е опитал да го изнуди, съобщи полицейският инспектор на града Карлос Аугусто Ногуейра. Полицията все още разследва какво точно се е случило, но Ногуейра заяви, че спора е започнал, след като Роналдо е разкрил, че има среща с травестити, вместо с жени.

Инспекторът разкри, че Роналдо си е признал, че е мислел, че има среща с проститутки в неделя вечерта, но не е осъзнал, че те са травестити, докато не са стигнали в мотела. "Той си призна всичко и иска да го приеме като шега. Все пак Роналдо не е направил престъпление, но всичко това е неморално", каза Ногуейра.

Проституцията не е незаконна в Бразилия. Нападателят е наказал на полицията, че е предложил на травеститите по 1000 реала (592 долара), за да си мълчат по случая, но един от тях е отказал и е поискал 50 000 реала (30 000 долара), за да не разкрие историята пред медиите.





Ногуейра заяви, че вярва на версията на Роналдо, защото травеститите решили да напуснат полицейското управление преди да бъдат подробно разпитани от властите. Единия от травеститите Андре Луис Рибейро Албертини, познат като Андреа Албертини дори обвинил нападателя, че го е накарал да му купи наркотици.

В изявление за телевизия "Глобо" Роналдо повтори, че е жертва на изнудване и отрече да използва забранени вещества. Той добави, че ще направи всичко възможно, за да изчисти името си. 31-годишният Роналдо и травеститите са разпитани на място за инцидента и доброволно са отишли в полицията.

Бразилецът е в Рио де Жанейро, където се възстановява след операция на лявото коляно. В неделя той заяви, че очаква да се върне в игра по-скоро, отколкото е планирано. Говорителят на Роналдо не бе открит за коментар.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини