Пореден случай на баща-маниак, изнасилвал децата си

В Германия съдят имигрант от Русия, който е обвинен в сексуално насилие над собствените си деца. Гаврата с момчетата и момичетата на различна възраст е продължила 15 години.

54-годишният безработен гражданин на Германия от руски произход ще бъде изправен пред Темида в град Трир, предаде Ройтерс, като се позова на представител на съда.

Той е обвинен за 97 случая, включително изнасилване. Жертви на педофила са собствените му деца, родени от 1979 г. до 1994 г. Престъпленията си маниакът е извършвал в периода 1991-2007 г.

Според материалите на следствието мъжът е посегнал на един от синовете си, когато той е бил на 7 години, като е заплашвал децата и съпругата си да не разказват за престъпленията.

Понякога той бил обхващан от разкаяние и започвал да моли жертвите си да му простят, обяснявайки случилото се с болест, казват от прокуратурата.

Обвиняемият е емигрирал в Германия заедно със семейството си, по професия е шофьор на камион. Има общо 14 деца. Адвокатът му казва, че той частично признава вината си. Съдебните заседания ще продължат до началото на юни.

Newsru припомня, че през април аналогично престъпление беше разследвано в Якутия. Там баща в продължение на четири години беше изнасилвал дъщерите си. В резултат и двете момичета забременели, като едната дори родила, преди да станат публично известни злодеянията.

Педофилът възпитавал общо седем деца. През пролетта на 2004 г. той изнасилил голямата си дъщеря Наташа, когато тя навършила 16 години. Мъченията продължили редовно през следващите две години, докато момичето не забременяло. През 2006 г. дошъл редът на Олеся, която тогава също навършила 16 години.

Пострадалите разказаха, че на рождения й ден бащата й направил "подарък" - извикал я в къщата, където я изнасилил. След това мъжът продължил да издевателства над дъщерите си. Сега Олеся е бременна в петия месец.

През септември 2007 г. в Канада имаше съдебен процес срещу 53-годишен педофил, който в продължение на 15 години е изнасилвал дъщеря си и домашни животни.

Още през 90-те години маниакът е осъден на две години затвор за сексуално посегателство срещу собствената си дъщеря и други деца. Тогава сметнали, че престъпникът не е опасен и след излизането му от затвора му разрешили да се върне в семейството.

Още на втория ден обаче той изнасилил 8-годишната си дъщеря. Мъжът-чудовище редовно правел секс и с всички свои кучета от женски пол.

Съвсем наскоро бе разкрит пореден случай на извращение от страна на баща към децата си - този път в Австрия. 73-годишният австриец Йозеф Фрицъл призна, че е държал дъщеря си затворена в мазе в продължение на 24 години, през което време тя е родила седем деца от него.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини