Спирала за очи вибрира със 125 импулса в секунда

Освен във вибраторите и мобилните телефони, механичните трептения навлизат и в спиралите за мигли. Есте Лаудер пуска първата вибрираща маскара, работеща на батерии, с цена в САЩ само $30. Последната технологична изненада от козметичния мастодонт се очаква това лято.
След рекламите на повечето гиганти в козметичната индустрия за разнообразни революционни технологии за удължаване и извиване на мигли, Есте Лаудер предлага на нежните половинки съвсем нов продукт - TurboLash All Effects Motion Mascara.
Очевидно има "връзка между вибрация, дължина, обем, разделност и извивка" на миглите – постигането на всички тези ефекти обещава маскарата, обявена като първата вибрираща, работеща на батерии и мулти-ефектна спирала за мигли.
Революционното технологично разкрасяващо чудо ще бъде пуснато на 17 юли на Сакс Фифт Авеню в Ню Йорк. За всяка вълшебна вибрираща пръчка американките ще трябва да се "изръсят" с едва $30. Четката на магическата маскара вибрира със 125 микроимпулса в секунда.
За дамите, които се надсмиват над идеята, че маскарата се нуждае от захранване от батерия, трябва да се напомни, че в някои ситуации начинът, по който извивате миглите си, е всичко.
Със сигурност, повечето се доверяват на древна, предавана от поколения техника за разкрасяване с остарели средства. За истинските почитатели на маскарата обаче миглите могат да се оформят в разнообразни форма и вид: заострени, къдрави, плътни, бляскави, тип "Бамби" и великолепния разноцветен "техниколор" облик. Само наивник би приел, че стремежът е просто миглите да изглеждат по-дълги, когато всъщност се преминава през цялостна продължителна манипулация на ресниците.
В многообещаващите реклами спиралите за мигли на съвременните козметични компании се хвалят с използваните нанотехнологии, с увеличение в пъти на гъстотата, дължината и т.н. Използват се ефектни трикове срещу слепване, както и за извиване, сгъстяване и какво ли не.
Допълнително предимство на покупката на спирала е приносът към защита на световния мир. Най-разтърсващото послание беше в рекламната кампания на Telescopic Mascara на Лореал, в която Пенелопе Круз убеждава потребителите, че с новата спирала се постигат "мигли, които могат да стигнат звездите".
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини