Лара Крофт под земята

Нови скрийншотове от екшън играта Tomb Raider се появиха в мрежата. Проектът «Подземен свят" на Crystal Dynamics се явява официално продължение на Legend.

Същото студио успя да изведе буксуващия франчайз на прилично ниво. От Crystal Dynamics обещават Underworld да е максимално реалистична. Освен качествени графики, точна физика и остроумни главоблъсканици, разработчиците въвеждат куп изменения в начина на игра, включително възможността да се стреля в различни посоки, използване на всякакви обекти за разрешаване на ситуации и т.н.

"Tomb Raider: Подземен свят" не изоставя oснования на изследвания сценарий на играта и предлага епични приключения с нова степен на предизвикателства и възможности за избор. Като използва всяко оръжие от своя арсенал - от станалите емблематични за нея чифт пистолети през подробния набор от археологични инструменти и собствената си физическа издръжливост - Лара се впуска в поредното приключение, за да проучи тайните на норвежкия подземен свят и разкрие забравена сила, която ще погуби цялата цивилизация, ако не бъде освободена.
Tomb Raider: Underworld ще излезе този ноември за компютър и конзоли Xbox 360, PS3, Wii, DS, PS2.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини