Порнозвезда в компютърна игра

Порноактрисата Тера Патрик ще вземе участие в разработката на екшън играта Saints Row 2, съобщи GameSpot. Според разработчиците тя ще заема длъжността „специален продуцент", без да се уточнява какво точно ще й влиза в задълженията.

Допълнителни подборности относно участие на Тера Патрик в създаването на играта ще бъдат разкрити тази седмица.
Това не е първият случай на участие на порноактриса в компютрана игра. Например една от героините в Grand Theft Auto : Vice City – бе озвучена от Джена Джеймсън, която е добре известна на любителите на филми за възрастни. През април желание да попадне в GTA заяви и америкнаската „актриса" Саша Грей, но разработчиците на Rockstar не й обърнаха внимание.

Играта Saints Row 2 е един от най-успешните варианти на Grand Theft Auto. Първата част излезе за Xbox 360 през 2006 година. Продалжението й ще бъде за Xbox 360, PlayStation 3 и PC. С разработване на проекта са се заели Volition. Играта ще излезе на пазара на 14 октомври.

Миналата седмица Куентин Тарантино обяви, че ще покани същата актриса – Тера Патрик за участие в проекта му "Faster Pussycat! Kill! Kill!". Така че на чернокосата сексбомба й се отваря доста работа.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини