Ай Ти Ди Нетуърк пуска нови услуги за бизнеса в Пловдив



Нови услуги за бизнеса стартира в Пловдив българският телеком и интернет оператор Ай Ти Ди Нетуърк чрез изградената в централната градска част оптична мрежа Cooolbox.

Новите пакети Cooolbox Office и Cooolbox Office Wi-Fi предлагат на бизнес потребителите удобен за ползване, бърз и стабилен интернет със скорости от 20 и 30 Mbit/s и телефонна услуга с включени в пакета 300 и 500 безплатни минути на месец към фиксирани мрежи в България, Европа, САЩ и Канада.

Бизнес пакетите, предлагани в мрежата, осигуряват допълнителна firewall защита на данните, симетрични скорости, неограничен трафик, едновременно ползване на интернет достъпа от 5 и 10 компютъра, както и допълнителна безжична връзка към интернет при пакета Cooolbox Office Wi-Fi.

Телефонната услуга в офис пакетите предоставя на потребителите две телефонни линии с номера от номерационния план за града и включените безплатни минути в пакета в зависимост от абонаментния план.

Отделно потребителите имат възможност да ползват безплатно Fax2Email услуга, която им позволява да получават факс съобщения като PDF файлове на email пощенска кутия, като за целта получават допълнителен телефонен номер.

Бизнес пакетите се предлагат на цена от 64,80 лв. с ДДС за Cooolbox Office и 94,80 лв. с ДДС за Cooolbox Office Wi-Fi при минимален срок на договора от 6 месеца.

Предложените от Ай Ти Ди Нетуърк офис пакети са изцяло нови за пазара и са насочени към малките и средни фирми, като предлагат повече стойност за потребителите на телекомуникационни услуги в този сегмент.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини