Най-изящните дамски лаптопи

MSI PR200 и MSI М677 Crystal Collection
В надпреварата за скъпоценни преносими компютри наскоро се включи и един по-млад производител – MSI. Миниатюрният им модел PR200 освен че притежава отлични технически показатели е покрит с кристали и скъпоценни камъни. Тежащият само 1,29 кг преносим компютър се предлага в елегантно кожено куфарче и е истинска ценност за всяка една бизнесдама, която обича изисканото и луксозното да присъства дори и в техника, която по принцип не се свързва с това. За по-строгите дами, които залагат много и на производителността е другия модел, който е черен на цвят но отново е покрит с кристали, произведени в Австрия. Това е М677, който има 15,4 инчов екран, AMD Turion 64 X2 процесор и 2GB оперативна DDR2 памет.

Лаптоп Munk Bogballe
Наскоро ви представихме изящния преносим компютър на Munk Bogballe, който за малко над 7 хиляди долара ви предоставя уникалната възможност за работа с модел, който поддържа две от най-популярните операционни системи, при това едновременно. Да, наистина. Вече няма нужда да се чудите коя програма за коя система е, защото този лаптоп поддържа и Mac OS, и Windows. Повърхността на модела е специална и е изработена от алуминий и специално предпазно покритие. Това е един отличен преносим компютър за всяка бизнесдама.

Златен Mac Book Pro



В тази класация няма как да не попадне и Mac Book Pro. Него включихме и в статията за най-добрите лаптопи за работа и забавление. След като става въпрос за лаптоп за дама обаче, защо тук да не попадне и неговата лимитирана златна версия, с която преди време ви запознахме. Цялото покритие на този лаптоп е направено от 24 каратово злато, а емблемата на Apple е покрита с диаманти. Ето това е машина за истинските ценители на лукса и класата.

Колекциите на Ego



В подобна класация няма как да не бъдат поставени и преносимите компютри на Ego, носители на наградата Microsoft Fashion PC за 2008-а година. Холандската компания от няколко години се е специализирала в производството на уникални компютри, които приличат на дамски чанти, а покритието им е поверено на световноизвестни дизайнери. Това са не само компютри, но и модни аксесоари, които могат да бъдат в тон с дрехите ви, да са допълнително украшение, а същевременно да ви свършат и много работа. За тези модели е важно да се отбележи, че тяхната изработка е изцяло ръчна и се прави от специални материали, които се подбират внимателно от дизайнерите – по същия начин, по който те правят и модните си колекции. Компанията предлага няколко колекции, наречени Personal, Diamond, и Limited, като цените достигат до 1 милион лева. Доста от моделите са изработени от кожа, от плат, но има и такива, които са покрити с кристали Swarovski и дори скъпоценни камъни.

Най-тънкият лаптоп в света от Samsung



Последното предложение, на което спираме вниманието си днес е предназначено за дамите, които обичат фината и миниатюрна електроника. Най-тънкият лаптоп в света е 12,1 – инчовият OLED Samsung. Малкият компютър работи в разделителна способност от 1280 x 768 точки и се очаква да се появи до края на тази година. Той разполага с отличен дисплей и сензорна клавиатура, която просто е създадена за нежни дамски пръсти. Освен дебелината, впечатляващо е и теглото, което ще бъде сведено до около 500 грама.

Това са само малка част от изящните дамски предложения на пазара. Те обаче правят най-силно впечатление и въпреки, че са по-малко известни, са белег на истинска класа и стил за всеки, който ги притежава. Това са дизайнерски произведения на изкуството, които са много повече от преносими компютри.
Източник: millionaire.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини