Nvidia G 92 и G 94 също са дефектни

NVIDIA е затънала в проблеми, пише theinquirer.net и то заради дефектни части, а това било само върха на айсберга. Ако не сте следили историята, кратката версия е, че всички G84 и G86 чипове са дефектни. Nvidia заблуждава всичи под слънцето и отрича проблемите.

Според официалната версия, само малка партида от части предназначена за НР била дефектна. Дали обаче това е така, след като Dell, Apple, Asus и Lenovo също съобщиха за проблеми. NV AR си взе обратно частите, но все още твърдят, че се отнасяло само за чипове предназначени за лаптопи и ситуацията била под контрол.

Читатели на сайта твърдят, че лаптопи с марката Dell и чипове от Nvidia дават дефекти, с които Dell не могли да се справят и заменили машините с нови. В момента и НР, и Dell предлагат удължен гаранционен срок, което само увеличава разходите им. А Nvidia от своя страна изтегля обратно дефектните си видеокарти. Робатата е там, че Nvidia не дава обяснение за появилите се грешки и държи в неведение своите потребители. Читателите на сайта са възмутени и от факта, че новите чипове G 92 и G 94 също дават дефекти.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини