Сребърна кожа от употреба на капки за нос

Заради продължителна употреба на капки за нос, съдаржащи колоидно сребро, кожата на американката Розмари Джейкъбс става сребърна. Това състояние е известно като аргирия.

66-годишната Джейкъбс започнала да приема капките за нос още на 11 години по лекарско предписание с цел лечение на алергия. След няколко години тя забелязала, че кожата й придобила сребристосив цвят. След проведена биопсия се доказало, че в кожата й съдържа колоидно сребро.

След като на пазара се появила медицинската услуга-дермоабразия (шлифоване на кожата), Розмари минала няколо курса, но цвета не изчезнал. Тя създала инетрнет страница, в която предупреждава хората за рисковете от упротреба на препарати, съдаржащи сребро.

Друг подобен случай е този на Пол Карасон. Кожата на американецът посиняла след употреба на колоидно сребро за лечение на дерматит.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Bo
    Bologova Alena
    0 0
    02:28, 2 юли 2020
    Бях диагностицирана с болестта на Паркинсон преди близо 4 години,. Имах изправена поза, треперене, скованост на мускулите, безсъние и бавно движение. Бях поставен на Синемет в продължение на 7 месеца и тогава бяха въведени Сифрол и ротиготин, които замениха Синемет, но се наложи да спра поради странични ефекти. От известно време бях в отказ, тъй като в моето семейство няма история на PD. Аз също използвах амантадин и физикална терапия за укрепване на мускулите. Реших да възприема по-естествен подход и се заех с Билковата формула на Паркинсън от Organic Herbal Clinic, естествената формула на Паркинсон изключително много ми помогна за състоянието, имах пълно възстановяване от ПД с това лечение с натурална билкова формула. Официален уеб сайт на Organic Herbal Clinic {5ee9549e3a43f.site123.me} или му изпратете имейл на {drodumashinesolutionhome@gmail.com} Чувствам се жив отново!
Последни новини