Странно било съществуването на мрeжа от бардаци в София

Министърът на вътрешните работи коментира, че странно му звучи "съществуването на широка мрежа от бардаци в центъра на София".

Министър Михаил Миков направи този коментар по повод снощните взривове в две заведения на София. Той допълни, че МВР прави определените изводи, резултатите от които ще бъдат оповестени съвсем скоро.

"Трябва да се преразгледа политиката на държавата и политиката на обществото по този въпрос", каза още вътрешният министър.

Той допълни, че двете взривени заведения снощи са били наблюдавани, защото там имало лица, срещу които се водели досъдебни производства.

В близките дни ще се даде светлина, колкото е възможно, допълни Миков.

По думите му трябва да се направи отново сериозен анализ на тази дейност. Трябва да се отговори и на въпроса доколко тази дейност е търпима за обществото, заяви министърът.

"Трябва да има сериозни ограничения по отношение на такива места, а начините за контрол са както административни, така и усилени полицейски проверки", смята той.

Главният комисар на МВР Павлин Димитров коментира, че двата взрива нямат връзка със станалия преди дни инцидент близо до Съдебната палата. Както снощи, така и днес Димитров заяви, че МВР работи основно по версията, че двете заведения, които снощи бяха взривени, са на свързани лица.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини