Вашингтон и сексът

Денят, в който Хю Хефнер, създателят на списание Playboy, отвори вратите на чикагската си къща, бе денят на най-шумните сексуални скандали в САЩ, пише списание Le Temps.

Сега един друг дом - Белият, изрита Хефнър от челното място.

В последната глава на сантименталния роман, известен на читателите под заглавието "Кампания - 2008", републиканецът Джон Маккейн, който заряза жена си заради 24-годишна блондинка, избра за свой вицепрезидент бившата "Мис Аляска", чиято дъщеря пък е бременна.

На конгреса на републиканците бе демонстриран не само смутеният годеник на щерката, но и пристрастието на бъдещата тъща към ловното оръжие.

За да не си помислите, че демократите прекарват съботната вечер в гледане на филми под наем, ще ви докажем, че тази политическа партия е подготвяла собствения си еротичен спектакъл за августовския конгрeс.

Джон Едуардс, бивш кандидат на демократите и бивш сенатор, изтърпя неприятни моменти, когато таблоидите разгласиха връзката му със сътрудничка от изборния му щаб.

Все още не е ясно дали точно той е баща на извънбрачното дете на същата тази жена, но бившият финансов директор на щаба му й превежда по 20 000 долара всеки месец. И предполагаме, че не са за политически съвети.

За сюжета на филма "Сексът и градът" ни напомня и фактът, че Едуардс водеше своята кампания, заобиколен от децата си и съпругата си Елизабет, която е неизлечимо болна от рак.

В своя защита бившият губернатор заяви, че е имал отношения с любовницата си само когато болестта на съпругата му е била в ремисия.

Нека не забравяме и за историческия момент с участието на Бил Клинтън, когато последният обяви, че оралният секс всъщност не е секс.

В оправдание на Клинтън може да кажем, че от момента на създаването на американската република не малко кандидати и президенти са се правили на гръцки богове, които се забавляват с нимфи на Олимп. Но тяхното правило е било: "Да не ги хванат!".

Президентът Дж. Ф. Кенеди признал пред свой приятел, че има нужда да бъде с жена (не с неговата, естествено), веднъж на три дни, в противен случай го измъчвало главоболие.

Реката от момичета, влизащи през черния вход на Белия дом, помагала този здравословен проблем да бъде държан под контрол.

Но за Кенеди никой не е разбрал, за разлика от Клинтън, и това не е навредило на президентството му.

През тази година демократите избраха великия път на добродетелта, представяйки Барак Обама и Джо Байдън като порядъчни глави на семейства и домошари, които се интересуват само от писмените материали в Playboy, но не и от фотографиите вътре.

Още по-изострени сексуални метафори се срещат при губернаторката на Аляска Сара Пейлин, която може да стане първата американска изкупителка, бореща се за висок пост с къси панталонки.

На хартия и несъмнено в своите молитви мадам Пейлин отстоява за светостта на живота, божествената роля в политиката (Той й е подшушнал да построи газопровод) и необходимостта да изчисти вашингтонските храмове от първородния грях, най-вероятно - демократичен.

След разглеждане на социалната мрежа Facebook обаче оставаме с впечатлението, че губернаторката познава повече Змията от Райската градина.

Ще повлияят ли сексуалните инсинуации върху президентски избори 2008? Нищо не помага така добре да се навакса с изоставането в общественото мнение, както парченце изневяра.

По време на своята избирателна кампания Дж. Кенеди обичал да цитира Хемингуей: "Политическото мъжество е "величие под натиск".

Но след тежък ден той предпочитал да се шегува с приятелите си: "Величие? Не помня какво беше това".

Френското правителство също не остава по-назад в демонстрацията на сексуална освободеност. Но го прави с финес.

Все още дори не са отрекли оралния секс, но едва ли може да очакаваме това точно от французите.

Тъкмо се освестихме от одисеята с развода на Никола Саркози и Сесилия, която се омъжи за любовника си от времето на брака си с президента, последният пък от своя страна пристана на Карла Бруни и... бум!

Чаровната министърка на правосъдието на Франция Рашида Дати, която е с марокански произход, забременя. При това този факт бе "дискретно" подшушнат от самата нея с помощта на тесните блузи, които очертаваха наедрелия й корем.

Започнаха залагания чие е бебето, на който въпрос чаровната французойка просто обясни, че бременността й е в рисков период, и помоли да не се ровят в личния й живот.

Сред най-гръмките имена, спрягани за баща на наследника на Дати, е това на Хосе-Мария Аснар, бивш министър-председател на Испания.

И какво значение има това всъщност.

Важното е хората да се обичат.

Или, както биха казали французите: C`est la vie!
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини