Гонят с полиция роми, превзели военен имот. БСП Хасково бута Станишев. Преглед на печата – 13 октомври

Ромско семейство с три деца се самонастанило в апартамент на министерството на отбраната в Симеоновград и било изведено оттам с полиция, съобщава в днешния си брой "Хасковска Марица". Самоуправството било открито от инкасатор на ВиК, който забелязал, че водомерът на жилището, което би трябвало да е необитаемо, навъртяло 40 кубика вода.

Магето отвя 2 партии, мери се с ГЕРБ, пише за съботните избори в димитровградското село Крум изданието. Отстраненият от поста Георги Ангелов събрал 192 гласа на частичните избори. Идващата събота следва продължение на драмата "Крум".

Прокурорски гаф върна дело срещу лекар, акцентира на криминалната си страница "Хасковска Марица". Процесът срещу доц. Порязов, който бе обвинен във вземане на подкуп от студентка, се връща обратно на прокуратурата. Нарушено е правото на защита и процесът е опорочен, смята окръжната съдийка Милена Петева.

Студент катастрофира пред университета, отбелязва още на страницата изданието. Мартин Григоров не спрял на "стоп" на кръстовището до Лебеда и колата му била отнесена от автомобил, движещ се се висока скорост.

Гриша губи от французин на старта на Мастърса, отбелязва на спортната страница вестникът. Григор Димитров изгуби от французина Флоран Сера.
Не може все да се печели. Загубата прави силния играч още по-силен.

Шофьор на линейка губи разсъдъка си в Камбоджа. Под това заглавие изданието разказва подробности от случая с бившия рейнджър Милчо Делчев, който бе пратен на принудително тримесечно лечение в психиатрия.

Разбиха трансграничен канал за кокаин през Хасково, описва на цяла страница изданието успеха на хасковските полицаи, които спипаха двама с дрога за 10 млн. лв.

БСП Хасково бута Станишев, обявява над главата си другият регионален всекидневник – "Новинар юг". По информация на изданието местната червена структура пращала делегати на конгреса на БСП със заръката да гласуват за готвените промени в устава, според които шефът на партията не може да е премиер.
Тия се взеха насериозно и мислят, че вечно ще са на власт. Както и да променят устава си, има много сериозни изгледи шефът на партията им да не е премиер в следващите дълги години, но не заради устава.

86.8% гласуват, Крум без кмет, акцентира на първата си страница изданието.

14-годишни съдят родителите си, четем още в броя. Това предвиждат промените в семейния кодекс, които вече минаха на първо четене в парламента.

Арестуваха двама с кокаин за 10 000 000 лв., е акцент от криминалната страница.

"Хасково" пак бие напук на безпаричието в клуба, пише за вчерашната победа на футболния тим. Гигантска победа – бихме "Гигант" – Съединение.

Побългарихме и европейския телефон 112, пише на 6 и 7 страница изданието. В материала се описват първите гафове с новия спешен телефон.

Това бяха акцентите в днешния регионален печат. Подробности – във вестниците.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини