Гладна мечка хоро не играе (видео)

През последните две години Мечока усилено подготвяше втория си солов албум - "Гладна мечка хоро не играе" , отново изцяло продуциран от лейбълa му - Ghetto Productions.

Вече е факт и първият сингъл, озаглавен "Ryder Music". Клипът е заснет за два снимачни дни и носи типичната за Ghetto productions визия. В клипа към парчето са използвани и архивни кадри от участия на концерта на Метод Мен през 2007 и Бизнес Парк София -2008.

За момента предназначението на видеото е само за интернет потребителите. Вторият сингъл от албума "Жените пазаруват" ще бъде широко разпространен по музикалните телевизии и се очаква да излезне в началото на февруари 2009.

Албумът "Гладна мечка хоро не играе" е почти завършен, като предстои финална мастеринг обработка. Последната и финална дата за издаването на тавата е 13ти април 2009 година.

В проекта взимат участие Гетомен, Булет, Lexus, Били Хлапето, Джи Дог, Камората, Сарафа, Раката и др. Музикални продуценти са :Гетомен, Димитър Гетов, Булет и Бате Сашо.

Мечока за "Мечката": "Този албум ще бъде много по-различен от първия. Мисля, че в музикално отношение този път постигнахме много благодарение на Димитър Гетов. Инструменталите, както и в предишния ми алнум, са продуцирани предимно от Гетомен. Хората ще останат приятно изненадани.Песните са предимно позитивни като съчетават модерния саунд с лек привкус на олдскул. Осъвършенствал съм тематиката на песните и стила. С гордост мога да кажа, че този албум си заслужава много. Лексъс също взима стабилно участие,като "подпира" 4 припева в различни парчета. Следващата ми цел е да заснема високобюджетен клип на "Жените пазаруват"с участието на Лексъс и Mr. Kunniesex."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини