Дилъри на таратайки рекетират клиенти. Селата на качак заради ДДС. Преглед на печата

Хасковската фирма НАР ООД рекетира клиентите си, като не продава резервни части, а пробутва цели коли, информира в заглавие над главата днешният брой на "Хасковска Марица". Фирмата е вносител на лада и заради нейното оспорване в административния съд бе спрян строежа на мола в Хасково, обяснява изданието.

Паника в ДПС, търсят врага, акцентира в другото водещо заглавие на първа страница вестникът. Става дума за публикация в същото издание от миналата седмица, в която се изнасяше информация, че хотелът в Текето е обърнат на бардак. Сега депесарите се карат откъде е изтекла инфромацията за това.

На два градуса от рекорда, пише още на първа страница "Хасковска Марица". Вчера сутринта температурата е била минус 12 градуса.

Терорист опразни гарата в Димитровград, четем на криминалната страница. Сигнал за бомба затвори гарата за два часа, взривно устройство не било открито.

Данъчни и полиция погнаха пазарджии, четем още на страницата. Става дума за битака в Димитровград, а резултатите от проверката ще станат ясни днес.

Кавга за пари провали проект по ФАР, пише на 4 страница. В материала е описана сагата със ски пистата в Стамболово. Там общината и фирмата изпълнител се препират за пари и работата отива към съд.

Димитровградчанин оглави лекарите, информира в заглавие над главата "Новинар юг". Роденият в бригадирския град д-р Божидар Нанев стана шеф на БЛС.

Селата на качак заради ДДС е другият акцент на първа страница. Заради промяна в закона папироси вече могат да се продават само от фирми, регистрирани по ДДС. Малките магазинчета и особено тези по селата нямат такава регистрация.

Половината от парите за Наско събрани, стягат го за Москва, четем още в броя. От дарения са събрани половината от нужните 25 000 евро за операцията на момчето в будна кома. Майката се надява, че някои касички с дарения по празниците все още не са отворени.
Наистина не са. Предстои да бъде отворена тази в община Хасково.

Обвиненията срещу мен са гротеска и цинизъм, цитира вестникът думите на кмета Георги Иванов на пресконференцията му в петък. Тогава градоначалникът коментира повдигнатото срещу него обвинение в подкуп.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини