Маскирани обраха офис в София

Двама маскирани нападнаха в ранния след обед днес офис в квартал "Гоце Делчев" в столицата. Нападателите са завързали една за друга шестте жени, които са били на работа.
След това са обрали оборота за деня и са избягали. Жените са се отървали с уплаха и притеснение. Офисът е на фирма "Аква Сорс", която се занимава с търговия на хранителни добавки.

Пресцентърът на МВР съобщи, че полицаи от СДВР и Четвърто РУМВР са на мястото на инцидента, при който няма пострадали. Към 14.25 часа в полицията е получен сигнал от служителка за инцидент във фирмения офис, в който работи.

Жената съобщила, че минути преди това влязла в офиса, където заварила вързани шестима служители. Към адреса веднага са пратени екипи на СДВР и дежурна оперативна група, районът е заграден от полицаи от Четвърто РУМВР.

По думите на служителите, към 14.10 часа двама маскирани и въоръжени с пистолети нахлули в служебното помещение, наредили на служителите да не се движат и се отправили към служебната каса, от която взели намерените вътре пари.

Експертите от СДВР вече извършват обстоен оглед на място; предстои изясняване на обстоятелствата и информацията от служителите за въоръжения грабеж.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини