10-те най-сексапилни майки в TV-сериали

Жените, които всички сме виждали на малкия екран

Сайтът uncoached.com класира най-сексапилните майки в сериали. В класацията не участват жени от "сапунени опери" или от сериали, които се излъчват през деня или къснo през нощта. Подбрани са тези от "прайм тайма" на телевизиите.

Пеги Бънди - Изиграна от Кейти Сийгъл. Виждали сме я в небезизвестния сериал "Женени с деца", който според нас няма нужда от коментар, нито червенокосата съпруга на най-добрия продавач на обувки.

Габриела Соли - Изиграна от Ева Лонгория. Виждали сме я в "Отчаяни съпруги". Един очевиден избор, който също не се нуждае от коментар.

Дебра Бароун - Истинското име на актрисата е Патриша Хийтън и участва във "Всички обичат Реймънд". В първите сезони на шоуто тя не показа някакъв изключителен сексапил, но в последните сезони на сериала стана една много секси жена.

Сюзън Майър - Актрисата е Тери Хетчър, а сериалът отново е "Отчаяни съпруги". Както колежката си Ева Лонгория, Тери не се нуждае от представяне или размишления, тя е просто една секси жена.

Джули Купър - Участва в "Кварталът на Богатите", а името и е Мелинда Кларка.

Лили Ван Дер Удсън - Играе в "Gossip Girl" и се казва Кели Рътърфорд.

Изабел Стивънс - Можем да я видим в "Анатомията на Грей", а истинското й име е Катрин Хейгъл. За съжаление, не можем да се насладим на сексапила и в сериала, но нали пък затова е измислен Интернет?

Мерилин Бауър - Съпруга на брата(благодарим на нашите читатели) на небеизвестния Джак Бауър от сериала "24". И ние смятаме, че всичко е в очите.

Гретчен Морган - Името и е Джоди Лин ОКифи и участва в един от най-известните сериали за последните няколко години - Prison Break.

Деби Уилсън - Лори Лоулин, както е истинското име на актрисата, играе в новата хитова тийн драма "90210". Освен там можем да я видим и като Беки Кацополис в сериала "Пълна Къща".
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини